بهترین کیف پول های تتر (ریدایرکت شد)


بهترین کیف پول های USDT را معرفی کرده و نحوه ساخت والت تتر روی شبکه ترون TRC20 و بر پایه شبکه اتریوم ERC20 و لایه Omni را آموزش می‌دهیم.

بدون شک تتر (Tether) محبوب ترین استیبل کوین در دنیای ارزهای دیجیتال است و به طور خلاصه، برای ایجاد ثبات در دلار آمریکا و انعطاف پذیری فناوری بلاک چین طراحی شده است. تتر یا نماد USDT با ارزش بازار 62 میلیارد دلاری، بعد از بیت کوین و اتریوم در جایگاه سوم رمز ارزها برتر بازار قرار دارد که باید به صورت ایمن در یک والت رمز ارزی ذخیره شود. در این مقاله قرار است بهترین کیف پول های ذخیره سازی تتر روی شبکه های ترون TRC20، اتریوم ERC20 و دیگر شبکه‌ها را معرفی کنیم. 

یک کیف پول USDT خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

حالا قبل از اینکه بخواهید یک کیف پول ارز دیجیتال برای تتر انتخاب کنید، باید یک سری از فاکتورها را در نظر داشته باشید:

  • امنیت: امنیت مهمترین عامل در انتخاب یک کیف پول دیجیتال است. بنابراین والتی که تائید هویت دو مرحله‌ای داشته باشد می‌تواند یک انتخاب خوب برای شما باشد.
  • کلیدهای خصوصی: فقط شما هستید که باید روی کلیدهای خصوصی‌تان کنترل داشته باشید و بتوانید هرجایی که رفتید آنها را کنترل کرده و به آن‌ها دسترسی داشته باشید.
  • کاربر پسندی: قبل از انتخاب یک کیف پول باید بررسی کنید که والت مورد نظر بیشتر برای تازه‌ واردان مناسب است یا حرفه‌ای های این حوزه.
  • سازگاری دستگاه: نکته آخر هم اینکه باید بررسی کنید که آیا کیف پول مورد نظر شما با موبایل یا کامپیوترتان سازگاری دارد یا خیر.
  • پشتیبانی مشتریان: حتما بررسی کنید که والت انتخابی شما بخش فعال پشتیبانی از مشتری داشته باشد تا در صورت وقوع مشکل با تیم آن تماس گرفته و مشکل را مطرح نمایید. 

شبکه هایی که تتر روی آن‌ها عرضه شده است

تتر (Tether) برای اولین بار از طریق Omni Layer روی پروتکل بیت کوین عرضه شد و در سال‌های بعد به شبکه اتریوم و سپس ترون انتقال یافت. بعدها به دلیل شلوغی این شبکه‌ها، رمز ارز USDT روی دیگر بلاک چین‌ها نظیر EOS، الگورند (Algorand)، سولانا (Solana) و OMG نیز عرضه شد. پس از راه‌اندازی شبکه‌های بایننس چین (BEP2) و بایننس اسمارت چین (BEP20)، تتر روی این شبکه‌ها نیز آغاز به کار کرد. البته بیشترین حجم تترهای عرضه شده به‌عنوان توکن ERC20 روی شبکه اتریوم وجود دارد. 

بنابراین نکته مهم در هنگام خریداری Tether این است که برخی از کیف پول ها و صرافی ها ممکن است تنها از یک یا دو شبکه‌ای که این ارز دیجیتال روی آن‌ها عرضه شده پشتیبانی کنند. پس در هنگام انتخاب والت جهت ذخیره‌سازی USDT باید این نکته را بررسی کنید که البته در این مطلب تمام این موارد را برای شما تشریح خواهیم کرد. 

اگر در حال حاضر والتی دارید که نمی‌دانید از کدام نوع تتر پشتیبانی می‌کند، کافی است به آدرس آن دقت کنید. مثلا اگر تتر شما:

  • روی پروتکل Omni Layer باشد با اعداد “1”، “3” یا پسوند سگویت “bc1” شروع می‌شود. مثلا: …183hmJGRu
  • روی بلاک چین اتریوم و از نوع ERC20 باشد با 0X شروع می‌شود. مثلا: 0xdac17f958d2ee523a2206206994597c13d831ec7
  • روی بلاک چین ترون و از نوع TRC20 باشد با حرف “T” شروع می‌شود. مثلا: TXYwY5Eec12tuenctYHMdrYJLWrCu6xwet

نکته دیگر این است که قبل از ارسال و دریافت تتر، باید به کیف پولی که قرار است از آن تتر بگیرید یا بفرستید توجه کنید که با کیف پول USDT شما سازگاری داشته باشد. در غیر این صورت احتمال از دست رفتن تترهای شما جود دارد. مثلا اگر تتر شبکه امنی (Omni) را به آدرس تتر ERC20 بفرستید، ارزهای شما عملا گم شده و امکان بازیابی آن وجود ندارد. بنابراین برای حصول اطمینان، همیشه اول مقدار کمی Tether ارسال کنید و بعد از دریافت آن، معامله بزرگتری را انجام دهید.

حال که یک درک اولیه از انواع کیف پول تتر بدست آورده‌ایم، به بهترین کیف پول های تتر در سال 2021 نگاهی می‌اندازیم.

کیف پول های سخت افزاری (سرد) تتر

کیف پول سخت افزاری و نرم افزاری و کاغذی، سه نوع کلی والت‌های مورد استفاده کاربران حوزه رمز ارزها هستند. به والت‌های سخت افزاری و کاغذی حافظه ذخیره‌سازی سرد می‌گویند. دلیل این است که در این نوع، ارزهای دیجیتال شما در یک محیط آفلاین ذخیره شده و امکان دسترسی هکرها به آن‌ها را بسیار دشوار می‌کنند. در کل، از آنجایی که امنیت کیف پول‌های سخت افزاری بسیار بیشتر از نوع نرم افزاری است، از آن‌ها برای نگهداری بلند مدت یا ذخیره حجم بالای کریپتو استفاده می‌شود. 

یکی از معایب والت‌های سخت افزاری رایگان نبودن آن‌هاست. البته اگر خریدهای بالایی انجام می‌دهید و قصد سرمایه گذاری طولانی مدت دارید، تهیه یکی از این نوع کیف پول‌ها کار معقولی به نظر می‌رسد. در زیر، محبوب‌ترین و بهترین والت‌های سخت افزاری پشتیبان تتر را معرفی می‌کنیم.

لجر نانو اس و ایکس (Ledger Nano S & X)

کمپانی لجر دو کیف پول مدل S و X را خود را به ترتیب در سال‌های 2016 و 2019 عرضه کرد. هر دو مدل جزو بهترین کیف پول های سخت افزاری برای ذخیره سازی ایمن رمز ارز تتر و بیش از 1000 رمز ارز دیگر است. کلیدهای خصوصی در خود این کیف پول سرد ذخیره می‌شوند و با ایجاد یک پین‌کد می‌توانید ارسال و دریافت ارز دیجیتال را ایمن‌تر کنید. حتی اگر دستگاه شما به سرقت برود یا رمزعبورتان را فراموش کنید، با استفاده از عبارت بازیابی که به‌هنگام نصب و فعال‌سازی این کیف پول در اختیار شما قرار می‌گیرد، می‌توانید تمام وجوه‌تان را برگردانید. تنها اشکال این کیف پول رایگان نبودن آن است که البته ارزشش را دارد.

 لجر نانو ایکس و اس

مدل X نیز نوع بلوتوثی این والت است که روی دسکتاپ و موبایل کار می‌کند. علاوه بر تتر، این کیف پول به شما اجازه می‌دهد که ارزهای دیجیتال دیگری را نیز ذخیره کنید. این کیف پول سخت افزاری 119 دلار قیمت دارد و اگر به دنبال نسخه ارزان‌تری هستید، می توانید لجر نانو اس را که تنها 59 دلار قیمت دارد اما فاقد بلوتوث است، انتخاب کنید.

  • پایه: تتر لایه Omni و ERC20
  • نوع: سخت افزاری 
  • قیمت: 119 دلار مدل X و 59 دلار مدل S

برای آشنایی با نحوه نصب و استفاده از کیف پول لجر نانو اس به لینک مربوطه مراجعه کنید.

ترزور (Trezor)

کمپانی ترزور نیز دو مدل One و T را به بازار عرضه کرده است که هر دو مدل از تتر نوع ERC20 پشتیبانی می‌کنند. ترزور همانند رقیب خود لجر، کلیدهای خصوصی را در هیچ سروری ذخیره نکرده و امنیت فوق‌العاده بالایی به کاربر هدیه می‌دهد.

کیف پول ترزور

علاوه بر امنیت بالا، کوچکی و نوع طراحی ترزور آن را به یک والت کاربرپسند تبدیل کرده است. اینترفیس و رابط کاربری آن نیز برای هر دوی تازه‌واردان حوزه کریپتو و حرفه‌ای‌های این صنعت مناسب است. ترزور همچنین از بیش از 10 هزار کوین و توکن پشتیبانی می‌کند که نیاز به داشتن چندین کیف پول را از بین می‌برد.

  • پایه: تتر ERC20
  • نوع: سخت افزاری
  • قیمت: 159 یورو مدل T و 49 یورو مدل One

برای آشنایی با نحوه کار با مدل تی و وان کیف پول ترزور روی لینک مربوطه کلیک کنید.

کیف پول های نرم افزاری (گرم) موبایل و دسکتاپ تتر

کیف پول گرم نوع دیگر حافظه ذخیره‌سازی است که تمامی والت‌های موبایل، دسکتاپ و وب شامل این دسته می‌شوند. کیف پول‌های گرم به‌خاطر اتصال به اینترنت نسبت به والت‌های سخت افزاری امنیت کمتری دارند. البته این به این معنا نیست که شما همیشه در معرض خطر سرقت ارزهایتان قرار دارید، بلکه به ‌جهت اتصال کامپیوتر یا موبایل مورد استفاده به اینترنت، در صورتی که کلید خصوصی یا عبارت بازیابی‌تان رو روی دستگاه ذخیره کرده باشید و دستگاه شما هک شود، احتمال سرقت ارزهایتان هم وجود دارد. در غیر این صورت والت‌ها به خودی خود کلید خصوصی و عبارت بازیابی شما را روی هیچ سروری ذخیره نمی‌کنند. 

بنابراین در هنگام استفاده از این والت‌ها، حفظ و نگهداری کلید خصوصی و عبارت بازیابی بر عهده خود شماست و نباید آن را در اختیار شخصی قرار بدهید. در زیر، محبوب‌ترین کیف پول های مناسب جهت ذخیره و نگهداری رمز ارز تتر را معرفی می‌کنیم. 

تراست والت (Trust Wallet) – موبایل

تراست والت کیف پول اختصاصی صرافی بایننس است. این کیف پول از بیش از 40 بلاک چین و 160 هزار دارایی رمز ارزی من‌جمله تتر پشتیبانی می‌کند. این کیف پول در سال 2017 عرضه شد. 

تراست والت

تنها نقظطه ضعف تراست والت، عدم انتشار نسخه دسکتاپ آن است، اما این امر موجب کاهش محبوبیت آن در میان تریدرهای رمز ارزها نشده است. اینترفیس کاربرپسند آن نیز آن را به یک ولت مناسب برای تازه‌واردان و حرفه‌ای‌های بازار تبدیل کرده است. 

  • پایه: تتر ERC20 ،Trc20 و BEP20
  • نوع: نرم افزاری موبایل
  • قیمت: رایگان

برای آشنایی با نحوه نصب و استفاده از تراست والت روی لینک مربوطه کلیک کنید.

مای اتر والت (MyEtherWallet) – وب و موبایل

مای اتر والت یکی از سازگاترین کیف پول های تتر است که پس از انتقال USDT به بلاک چین اتریوم، به یکی از بهترینول‌های این دیجیتال تبدیل شده است. MyEtherWallet یا به اختصار MEW، یک کیف پول وب یا آنلاین است که حتی برای سهولت کاربران، افزونه کروم آن را هم اضافه کرده است. البته چندی پیش نسخه موبایل نیز عرضه شد.

کیف پول گرم مای اتر والت myetherwallet

از آنجایی که MyEtherWallet یک کیف پول دیجیتال بسیار امن است، کیف پول های سخت افزاری نظیر ترزور و لجر نیز با آن ادغام شده‌اند. بنابراین به طور خلاصه، با اینکه مای اتر والت یک کیف پول گرم است، اما با لاگین کردن در یک کیف پول سخت افزاری نظیر لجر و ترزرو، می‌توانید از آن به عنوان یک کیف پول سرد نیز استفاده کنید.

  • پایه: تتر ERC20
  • نوع: موبایل و وب
  • قیمت: رایگان

برای آشنایی بیشتر با نحوه نصب و استفاده از کیف پول مای اتر والت روی لینک مربوطه کلیک کنید.

کیف پول کوینومی (Coinomi) – موبایل و دسکتاپ

کوینومی یکی از قدیمی‌ترین کیف پول های تتر برای دستگاه‌های اندروید و iOS و دسکتاپ است. در این کیف پول، کلیدهای خصوصی در خود دستگاه ذخیره شده و اختیار کامل آن‌ها را در اختیار خود کاربر قرار می‌دهد.

کیف پول Coinomi

کوینومی از طیف وسیعی از رمز ارزها پشتیبانی می‌کند که تتر نوع ERC20 یکی از آن‌هاست. البته تیم پشتیبانی این والت گفته پشتیبانی از تتر TRC20 نیز به زودی به آن اضافه خواهد شد. تا آن زمان، اگر قصد ذخیره‌سازی تتر بر پایه شبکه ترون را دارید، بهتر از والت‌های دیگر استفاده نمایید.

  • پایه: تتر ERC20
  • نوع: موبایل و دسکتاپ
  • قیمت: رایگان

برای آشنایی بیشتر با کیف پول کوینومی روی لینک مربوطه کلیک نمایید.

کیف پول اکسودوس (Exodus) – موبایل و دسکتاپ

اگزودوس یکی دیگر از کیف پول های دسکتاپ و موبایل است که برای دخیره تتر بسیار مناسب است. Exodus بسیاری از ارزهای دیجیتال از جمله تتر، بیت کوین، اتریوم، دش، لایت کوین، زی کش و دیگر آلت کوین ها را پشتیبانی می‌کند. کیف پول اگزودوس یکی از بهترین کیف پول ها جهت ذخیره Tether برای مبتدیان است که اینترفیس بسیار ساده‌ای دارد.

کیف پول اکسودوس

  • پایه: تتر ERC20
  • نوع: موبایل و دسکتاپ
  • قیمت: رایگان

برای آشنای بیشتر با نحوه نصب و استفاده از کیف پول اکسودوس روی لینک مربوطه کلیک کنید.

نکسو والت (Nexo Wallet) – موبایل

کیف پول تتر اندروید بعدی که معرفی می‌کنیم در واقع یک سرویس لندینگ ارز دیجیتال است که اختیار کامل کیف پول USDT را به عهده خود کاربر قرار می‌دهد. بهترین ویژگی نکسو والت این است که وقتی در آن تتر ذخیره می‌کنید، به صورت خودکار سود هم کسب می‌کنید.

نکسو والت

بنابراین Nexo بیشتر یک سرویس است که امکان ذخیره تتر و کسب 8 درصد سود سالیانه، آن را به یکی از گزینه های پرسود و مناسب تبدیل کرده است. تنها نکته این کیف پول این است که برداشت وجوه از آن ممکن است تا 24 ساعت طول بکشد.

  • پایه: تتر لایه Omni و ERC20
  • نوع: موبایل
  • قیمت: رایگان

برای دانلود Nexo Wallet روی لینک مربوطه کلیک کنید.

کیف پول های اختصاصی تتر

همانند بسیاری دیگر از رمز ارزهای محبوب بازار همچون بیت کوین و اتریوم، تتر نیز کیف پول های اختصاصی خود را دارد که تنها برای ذخیره‌سازی این استیبل کوین استفاده می‌شود. در زیر برخی از این ولت‌ها را معرفی می‌کنیم.

امنی والت (OmiWallet) – وب

امنی والت یک کیف پول غیر امانی است که در سال 2013 ساخته شد و بعدها در سال 2016 تغییر برند داد. از امنی والت تنها برای ذخیره‌سازی بیت کوین و دیگر توکن‌های مبتنی بر لایه امنی همچون تتر Omni استفاده می‌شود. در واقع می‌توان گفت که OmniWallet کیف پول اصلی وب تتر است، که اجازه می‌دهد کنترل کامل کلیدهای خصوصی در اختیار خود کاربر باشد.

کیف پول تتر Omniwallet

تنها مشکل این کیف پول این است که چون اینترفیس راحتی نداره، ممکن است استفاده از آن برای تازه‌واردان کمی دشوار باشد.

  • پایه: تتر لایه Omni
  • نوع: وب
  • قیمت: رایگان

برای دانلود OmniWallet روی لینک مربوطه کلیک کنید.

تتر والت (Tether Wallet) – موبایل و وب

تتر والت کیف پول رسمی رمز ارز USDT است. این والت ویژگی‌های امنیتی مناسبی من‌جمله احراز هویت دو عاملی دارد و کاربران می‌توانند تترهای خود را به دیگر رمز ارزها تبدیل کنند. 

کیف پول تتر Tether wallet

البته ذکر این نکته نیز ضروری است که به جهت هک شدن تتر والت در سال 2017، امنیت آن برای مدتی زیر سوال رفت. با این وجود، این کیف پول از آن زمان تا کنون اقدامات امنیتی بسیاری را انجام داده تا از وجوه کاربران محافظت کرده و شانس رخنه‌های امنیتی را کاهش دهد. همانطور که مشخص است، از این کیف پول نمی‌توان برای ذخیره بیت کوین یا دیگر ارزهای دیجیتال استفاده کرد.

  • پایه: تتر لایه Omni و ERC20
  • نوع: موبایل و وب
  • قیمت: رایگان

برای دانلود نسخه اندروید تتر والت از گوگل پلی و ساخت نسخه وب از سایت رسمی روی لینک مربوطه کلیک کنید.


برچسب ها:

ثبت نظر
نظرات کاربران (0 نظر)