کینگ مانی (KingMoney) و یوتی بایت (UtByte) کلاهبرداری دیگر (ریدایرکت شد)


آیا ارز دیجیتال کینگ مانی (KingMoney) و صرافی و کیف یوتی بایت (UtByte) کلاهبرداری هستند؟ آیا سرمایه گذاری روی ارز کیم (KIM) مطمئن است؟

پیش از سرمایه گذاری در هر پروژه‌ای، انجام تحقیقات پیرامون آن ضروری است. فضای ارزهای دیجیتال به سبب نوظهور بودن آن، به بستر مناسبی برای کلاهبرداران تبدیل شده است. بسیاری از افراد با مشاهده سود سرمایه گذاری در رمز ارزهایی نظیر بیت کوین و اتریوم طی چند سال گذشته، میخواهند این سود از دست رفته را به هر شکل جبران کنند.

یکی از پروژه‌های بسیار عجیب که اخیرا کاربران ایرانی را درگیر خود کرده، ارز دیجیتال کینگ مانی (KingMoney) و کیف پول و صرافی یوتی بایت (utByte) است. در این مطلب، این پروژه‌ها و رمز ارز کیم (KIM) را زیر ذره‌بین قرار می‌دهیم.

نکته عجیب در باره پروژه کینگ مانی و کیف پول یوتی بایت، وابسته بودن آن به یکی از شبکه‌های نتورک مارکتینگ (بازاریابی شبکه‌ای) ایرانی است. طبق گزارش‌های واصله، این شرکت بازاریابی به طور غیر مستقیم به تمام کاربران و زیرمجموعه‌های خود پیشنهاد می‌دهد که روی ارز دیجیتال کینگ مانی یا کیم از طریق کیف پول یوتی بایت سرمایه گذاری کنند. با این حال، فهمیدن کلاه برداری بودن این پروژه کاری بسیار آسان است.

بررسی کینگ مانی

بهتر است در ابتدا نگاهی به وبسایت ارز  دیجیتال کینگ مانی به آدرس kingmoney.io بیندازیم:

سایت کینگ مانی و یوتی بایت

این پروژه در قسمت Contact خود را سوئدی معرفی می‌کند:

آدرس kingmoney

حال بهتر است نگاهی به اطلاعات آماری وبسایت این پروژه در پایگاه الکسا بیندازیم:

الکسای کینگ مانی

مشاهده می‌نمایید که به طرز 73 درصد از ترافیک ورودی به سایت از سمت کشورمان ایران است! به عبارتی می‌توان این‌گونه تلقی کرد که سوئدی بودن این پروژه صرفا یک پوشش است و کلاه‌برداران و هدف آن‌ها ایرانی هستند.

اما اجازه بدهید شما را با قسمت جذاب‌تر ماجرا آشنا کنیم؛ مقاله فنی (یا اصطلاحا وایت پیپر) این ارز دیجیتال. اطلاعات فنی هر ارز دیجیتالی در قالب یک مقاله (همانند تمام مقالات علمی که تاکنون دیده‌اید) به نام وایت پیپر (Whitepaper) از جانب تیم سازنده ارائه داده می‌شود. خوشبختانه پروژه کینگ مانی نیز وایت پیپر خود را در وبسایتش ارائه داده است. پس مستقیم به سراغ وایت پیپر می‌رویم. وایت پیپر این پروژه از طریق این آدرس در دسترس است.

ما در اینجا با یک وایت‌پیپر 6 صفحه‌ای بدون ارائه هیچ اطلاعات فنی‌‌ای روبرو هستیم. در قسمت اول وایت پیپر نیز مستقیما به بازاریابی شبکه‌ای این پروژه اشاره شده است:

وایت پیپر kingmoney

در انتها نیز توسعه‌دهندگان این پروژه به صورت زیر معرفی شده‌اند:

سازندگان کینگ مانی

بله، توسعه‌دهندگان آقایان Lucas، Torne و Saga هستند! کلاه بداران حتی زحمت دادن ظاهر بهتر به قسمت توسعه‌دهندگان را به خود نداده‌اند.

در این قسمت شما می‌توانید وایت پیپر پروژه لینک‌چین که یکی از پروژه‌های معتبر ارزهای دیجیتال است را مشاهده نمایید و تفاوت را درک کنید!

ساده‌ترین سوالی که باید پاسخ داده شود، الگوریتم اجماع این ارز دیجیتال چیست؟! مگر می‌شود که بلوک‌ها در یک شبکه بلاکچینی به صورت خودکار تولید شوند؟ گره‌ها یا همان نودهای این شبکه کجا هستند؟! در هیچ جای وایت پیپر و سایت کینگ مانی به این مورد اشاره نشده است! خوانندگان عزیز باید دقت داشته باشند که اجماع در ارزهای دیجیتال یک اصل حیاتی است و بدون آن، بلاکچین معنا ندارد. همچنین بدون مشخص بودن گره‌ها، تمرکززدایی نیز معنایی ندارد. تمرکز‌زدایی یکی از ویژگی‌ها و اهداف مهم ارزهای دیجیتال است. ارز دیجیتالی که این دو مورد را نداشته باشد، قطعا باید به آن شک کرد.

بررسی یوتی بایت

اکنون به سراغ utbyte می‌رویم. یوتی بایت خود را کیف پول کینگ مانی و یک صرافی معرفی می‌کند. طبق بررسی‌های انجام شده پروفایل یوتی بایت در سایت الکسا، 80 درصد از ترافیک این سایت نیز از طریق کشورمان ایران می‌باشد:

کلاه برداری یوتی بایت

اکنون یک اکانت ساخته و وارد حساب کاربری خود در صرافی utbyte می‌شویم. به اسکرین شات زیر دقت کنید:

یوتی بایت و کینگ مانی

ارزش بازار ارز کینگ مانی طبق ادعای سایت utbyte برابر با 28 میلیارد یورو و معادل تقریبا 31 میلیارد دلار است! بله اشتباه نکنید! به عبارتی ارزش بازار این ارز بالاتر از اتریوم و ریپل، بعد از بیت کوین در رده دوم بازار ارزهای دیجیتال قرار دارد! عجب الماسی! جالب است که این پروژه در Coinmarketcap.com لیست شده، ولی هنوز هیچ مشخصات دقیقی برای آن وجود ندارد، زیرا در صورتی که ارزش بازار این ارز بر اساس قیمت و سکه در گردش آن حساب شود، جایگاه این ارز دوم خواهد شد! برای افرادی که کمی سواد بازارهای مالی داشته باشند، این مورد بسیار عجیب است و تاییدی بر کلاه‌برداری بودن این پروژه است.

همچنین بهتر است به چارت قیمتی این ارز دیجیتال توجه کنید:

مشاهده می‌کنید که در تاریخ 20 ژانویه 2020، قیمت به یک باره 90 درصد کاهش یافته است! باز هم یک مورد عجیب دیگر!

تمامی موارد در مورد کینگ مانی مشابه با ارز دیجیتال فوین است. ارز دیجیتال فوین یک کلاه‌برداری بود. اما کلاه‌بردارها ماه‌ها به پای آن نشستند و قیمت را ساختگی به 3000 دلار رساندند. اما به یک باره، قیمت به زیر 10 دلار رسید و کلاه‌بردارها برای همیشه ناپدید شدند. ارز فوین در بسیاری از صرافی‌ها مانند HotBit نیز لیست بود…

اکیدا توصیه می‌شود که از سرمایه‌گذاری در طرح‌های کینگ مانی و یوتی بایت و هرگونه طرح مشابهی بپرهیزید.

کلاه برداری پانزی کینگ مانی و یوتی بایت

طرح پانزی یکی از پرکاربردترین طرح‌های کلاه‌برداری است. در این‌گونه‌ طرح‌ها، کلاه‌برداران به قربانیان پیشنهاد سرمایه‌گذاری در طرحی را می‌دهد که سودهای آن بسیار بالاتر از سودهای عُرف است. همچنین به قربانیان پیشنهاد می‌شود که در صورت جذب زیرمجموعه، نرخ سود آن‌ها افزایش خواهد یافت. طرح‌هایی مانند گلد کوئست در دهه 80 در ایران، طرح یونیک فایننس در سال‌های اخیر و ارز دیجیتال بیت کانکت از نمونه‌های کلاه‌برداری پانزی بوده‌اند.

در طرح پانزی، ممکن است که کلاه‌بردار تا مدتی سود قول داده شده را از طریق پول وارد شده توسط قربانیان جدید را بدهد. اما پس از مدتی که ورود پول به مجموعه کاهش یافت، کلاه‌بردار به هدف خود رسیده است و با حجم عظیمی از پول فرار می‌کند.

به صورت کلی، هرگاه فردی از دوستان و آشنایان شما به سراغتان آمد و به شما طرحی را پیشنهاد که بر اساس آن شما با سرمایه‌گذاری یک مقدار حداقل، سودهایی بسیار بالاتر از سودهای بانکی را دریافت می‌کنید و شرط آن هم این باشد که قادر به برداشت وجه اولیه سرمایه‌گذاری خود ظرف یک مدت خاص نیستید، بدانید که دوست شما قربانی یک طرح پانزی است و شما نیز در صورت قبول کردن این طرح، قربانی بعدی خواهید بود.

بیشتر بخوانید: طرح پانزی و هرمی چیست؟ آیا طرح های Ponzi کلاهبرداری اند؟

سرمایه‌گذاری سالم در ارزهای دیجیتال

بیت کوین اولین ارز دیجیتال بود که در سال 2009 راه اندازی شد. پس از بیت کوین ارزهای دیجیتال دیگری مانند اتریوم و ریپل به دنیا معرفی شدند. اساس این ارزها بر مبنای تکنولوژی بلاکچ ین است و تمام تراکنش‌ها کاملا شفاف است. این ارزها طی سال‌های حضور خود، همواره طی بدترین شرایط نیز سلامت خود را نشان داده‌اند و به عبارتی خود را اثبات کرده‌اند. در سال‌های اخیر نیز بانک‌های معتبر دنیا به سمت تکنولوژی بلاک چین رفته‌اند. این‌ها همه نشان از سلامت کلی بلاک چین و ارزهای دیجیتال دارد.

اما در این بین همواره کلاه‌برداران با سوء استفاده از دانش کم برخی از افراد، اقدام به کلاه‌برداری در قالب ارزهای دیجیتال کرده‌اند. یکی از مطرح‌ترین کلاه‌برداری‌ها، ارز دیجیتال بیت کانکت بود که منجر به از بین رفتن سرمایه چند صد میلیون دلاری افراد شد. اخیرا نیز این سناریو در مورد ارز دیجیتال فوین اتفاق افتاد و کلاه‌برداران پس از حدود یک سال، بالاخره به هدف خود رسیدند و بخش عظیمی از سرمایه افرادی که در ارز دیجیتال فوین سرمایه‌گذاری کرده بودند را به جیب زدند.

بنابراین کینگ مانی و یوتی بایت اولین و آخرین ارز دیجیتال کلاه برداری نبوده و نیست. شاید تا یک سال دیگر این ارز همانند فوین و بیت کانکت به فعالیت خود ادامه دهد و سرمایه افراد مختلف را جذب کند و سود را از طریق جذب سرمایه افراد جدید جذب کند، اما بالاخره پروژه کلاه برداری تکمیل خواهد شد و ارزهای بی ارزش KIM در دست سرمایه‌گذاران خواهد ماند و در عوض سرمایه سرمایه‌گذاران در جیب کلاه برداران خواهد بود.

این در حالی است که اگر شما به ارز دیجیتال اعتقاد دارید، می‌توانید در ارزهایی که طی سال‌ها سلامت خود را نشان داده‌اند سرمایه‌گذاری کنید. بیت کوین، اتریوم، ایاس، کاردانو، بیت کوین کش و … فقط تعدادی از ارزهای سالم بازار با داشتن تکنولوژی نوآورانه و انقلابی هستند.

بروزرسانی 1 کینگ مانی و یوتی بایت

پس از انتشار این مطلب، برخی از افراد مدعی شدند که ارز کینگ مانی از مدت‌ها پیش وجود داشته است اما بنا به دلایلی با استقبال خوبی مواجه نشد و بعدها دو شرکت بازاریابی مطرح شروع به استفاده از این ارز کردند.

اما باز هم برای رد ادعاهای این چنینی برای فریب مردم، کافی است که به منابع آماری موثق رجوع کنیم. برای این منظور، بهتر است اطلاعات دامنه KingMoney.io را از طریق سایت Who.is بررسی نماییم:

کینگ مانی و یوتی بایت

در تصویر بالا مشخص است که تاریخ ثبت دامنه 2019/5 است. یعنی 10 ماه قبل! بنابراین ادعاهای مطرح شده توسط برخی از افراد دروغین به نظر می‌رسد و تایید مجددی بر کلاه برداری بودن کینگ مانی و یوتی بایت است.

بروزرسانی 2 کینگ مانی و یوتی بایت

علی رغم رشد قیمت ارز کیم (متعلق به پروژه کینگ مانی) طی ماه‌های گذشته، در حال حاضر امکان برداشت این ارز دیجیتال از کیف پول و صرافی یوتی بایت وجود ندارد. به بیانی دیگر، قیمت بالای این ارز واقعی نیست، زیرا هیچ کاربری نمی‌تواند ارز خود را برداشت کند. این اتفاق دقیقا مشابه با آن چیزی است که در مورد پروژه فوین اتفاق افتاد.

بروزرسانی 3

در نهایت در اوایل مهرماه 1400، گردانندگان کینگ مانی از سوی وزارت اطلاعات دستگیر شدند.


برچسب ها:

ثبت نظر
نظرات کاربران (356 نظر)
محسن

*** شرکت کوچیکی نیست که بخاد با یه شرکت کلاهبرداری شراکت کنه

0 پاسخ دهید
19:57:41 1398/12/01
مجتبی انصاری

سلام. به هر حال نتایج بررسی هایی که کردیم رو ارائه دادیم و کاملا واضحه که اسکم هست. اولش برای جذب افراد، سود رو پرداخت میکنن که همه مطمئن بشن، بعدش به یک باره غیب میشه همه چی. مثل این مورد تاکنون بارها بوده از جمله یونیک فایننس، گلد کوئست و ... این کلاه برداری ها به اسم پانزی شناخته میشن. ضمنا اسمی هم از شرکت بازاریابی خاصی نبردیم.

0 پاسخ دهید
19:57:41 1398/12/01
محسن

من 14 ماهه تو یونیک فایننس سرمایه گذاری کردم و مثل روز اول داره سود میده

0 پاسخ دهید
19:57:41 1398/12/01
محمد

سلام آقای انصاری نظر شما برای من مهمه امروز ۶ آذر ۹۹ همچنان نظر شما اینه که کینگ مانی کلاهبردای هست؟

0 پاسخ دهید
19:57:41 1398/12/01
الهه افضل آبادی

سلام جناب من ووخانوادم ۲۰ماه ثبت نام کردیم الان ۱۱ ماه هیچ سودی نداده به بهانه وریفای نشدن حالا که وریفای شدیم قانون گذاشتن که فقط اونایی که بتونن کسی رو وارد کنن پول اون شخص و بگیرن

0 پاسخ دهید
19:57:41 1398/12/01
حسین نیرومند

سلام شرکت گلد کوئست کاملا متفاوت کار میکنه اصلا ربطی به این شرکتها مداره و هیچ موقع هم متواری نشده و الان هم قدرتمندتر از قبل کارش و داره ادامه میده

0 پاسخ دهید
19:57:41 1398/12/01
یاسین

پایه و اساس درامد و همه چیه شرکت ها نتورکی کلاهبرداریه دوست عزیز

0 پاسخ دهید
19:57:41 1398/12/01
Sajjad

با سلام دوست عزیز بهتره قبل از این اطلاع رسانی یک مقدار بیشتر در مورد کینگ مانی تحقیق میکردین در حال حاضر چند صرافی ارز دیجیتال به جز یوتی بایت کینگ مانی رو دارن پوشش میدن. و اصلا این متعلق ب شرکت بازاریابی شبکه ای داخلی نیست

0 پاسخ دهید
19:13:03 1398/12/02
مجتبی انصاری

سلام. ما تحقیق کردیم و نتایج تحقیق رو منتشر کردیم. ارز فوین هم که کلاه برداری بود توی صرافی هایی مثل هات بیت لیست بود. ولی الان چی شد؟ ما هم نگفتیم متعلق به شرکت بازاریابی هست، ولی طبق استعلام‌هایی که گرفتیم و تماس‌هایی که افراد با ما داشتند، شرکت بازاریابی مدنظر "پیشنهاد" سرمایه‌گذاری در ارز دیجیتال کینگ مانی رو به کاربراش میده.

0 پاسخ دهید
19:13:03 1398/12/02
مجتبی

سلام دوست عزیز میتونم مراحل تبدیل بیت کوین به کینگ مانی رو ازتون بپرسم؟؟

0 پاسخ دهید
19:13:03 1398/12/02
علی

سلام من کینگ مانی خریدم الان نمیتونم بفروشم و قیمتش بیش از 90 درصد کم شده و دقیقا پیشنهاد شرکت نتورک ایرانی بود که خریدم

0 پاسخ دهید
19:13:03 1398/12/02
علی

سلام چقدر احتمال‌میدید کلاه برداری باشه؟

0 پاسخ دهید
20:19:27 1398/12/02
مجتبی انصاری

ما چند ساله توی ارزهای دیجیتال فعالیت میکنیم و حوزه فعالیت ما بازاریابی شبکه‌ای نیست. لذا وقتی یک ارز دیجیتال جدید میاد، ما کامل اون رو بررسی میکنیم. فقط بخش کوچکی از نتایج بررسی در این نوشته اومده. قبل از کینگ مانی هم ارزهایی مثل فوین و بیت کانکنت بود که سرمایه مردم به باد رفت. این ارز کینگ مانی هم تمام معیارهای یک کلاه برداری جدید رو داره و از نظر ما 100 درصد کلاه برداری هست.

0 پاسخ دهید
20:19:27 1398/12/02
وحید محمدی

من نمیدونم چرا بعضیها فقط به فکر سود خودشونن مثل این آقا که داره درباره کینگ مانی صحبت میکنه ولی دقیقا من که دارم هم پورسانت میگیرم هم سرمایه گذاری میکنم خواهشمندم اطلاعات جعلی روی سایت نفرستید فقط به خاطر منافع خودتون سپاس

0 پاسخ دهید
20:19:27 1398/12/02
محمد

سلام آقای انصاری نظر شما برای من مهمه امروز ۶ آذر ۹۹ نظر شما همچنان این هست که کینگ مانی کلاهبرداریه؟

0 پاسخ دهید
20:19:27 1398/12/02
الهه افضل آبادی

سلام میشه لطفا نوع سود دهی و سرمایه گذاری رو توضیح بدین متشکرم

0 پاسخ دهید
20:19:27 1398/12/02
رامین

ما فعلا روی ارز کیم مانی سرمایه گذاری کردیم به مقدار ناچیز...لطفا روی ارز نو ظهور به اسم پای هم اطلاع رسانی کنیدکه از طریق گوشی استخراح میشه تا کاربران ایرانی از فرصتها استفاده کنند تا اینکه بیاین تو تیتر بزنید کلاهبرداری و به یه شرکت ایرانی و با کلی کارآفرینی و فروش محصولات ایرانی تهمت کلاهبرداری بزنید این رو در نظر بگیرید تنها راه دور زدن تحریم دلار ارز دیجیتال

0 پاسخ دهید
20:19:27 1398/12/02
حسین نیرومند

King money ربطی به کلاهبرداری نداره لطفا اطلاعاتتون رو بیشتر کنین

0 پاسخ دهید
20:19:27 1398/12/02
علی سلیمانی

کینگ مانی کلاه برداریه دوستم خریده نمیتونه برداشت کنه همش میگن سایت بسته هست این همه ارز معتبر هس چرا فقط روی کینگ مانی مانور میدن

0 پاسخ دهید
20:19:27 1398/12/02
سعید

خیلی اطلاعاتت کمه. این ارزه . سود میدن و فلان چیه دیگه !!! ارز رو میتونی به بیت کوین تبدیل کنی و بالعکس . رو اطلاعاتت کار کن

0 پاسخ دهید
01:45:24 1398/12/03
مجتبی انصاری

قبل از هر چیزی با چندین نفر از شبکه بازاریابی که درگیر این ارز هستن و به دنبال تهیه بیت کوین برای خرید کینگ مانی بودند صحبت شد و اطلاعات کافی وصول شد.

0 پاسخ دهید
01:45:24 1398/12/03
Movafagh

سلام دوستان من اوایل فکر میکردم که ارزی هست که واقعا میتونه جایگزین ارزای معتبربشه ولی واقعا تمامی شواهد نشون میده این طرح کاملا پانزی هست و مث اکثر کلاهبرداریای اینوست کار میکنه اگر کسی اینجا حرفی به شما میزنه برای اینه که پولتون از جیبتون نره مراقب پولتون باشید من سرمایه گذاریای مشابه این زیاد دیدم این یکی رنگ و لعابش بیشتره و هوس برانگیزنتره

0 پاسخ دهید
01:45:24 1398/12/03
رامین

دوست عزیز گلدکوئست کجا کلاه برداری کرد دولت جمعش کرد چون براش منفعتی نداشت!!! کافیه سایتش رو باز کنی بعد از ۲۱ سال هنوز داره کار میکنه حتی قویتر ...(البته من کوئستی نیستم) *** فقط داره پورسانت هاشو به بازاریاب ها هم با ارز دیجیتال هم از طریق حساب بانک ملت پرداخت میکنه(مجبور نکرده که با ارز دیجیتال همه دریافت کنن) . هم به بیت کویین هم لایت کویین هم بیت کویین کش هم کینگ مانی داره پورسانت پرداخت میکنه. شما که اینقدر آمار این سایتها رو خوب بلدید در بیارید این اطلاعت رو کامل تو سایتتون بذارید.

0 پاسخ دهید
01:58:34 1398/12/03
مجتبی انصاری

اولا که ما حرف از شرکت بازاریابی خاصی نزدیم. دوست عزیز بیت کوین (نه بیت کویین) و لایت کوین و بیت کوین کش از ارزهای معتبر بازار هستند و شکی در سلامت اون ها نیست. ولی کینگ مانی اصلا در تراز این ارزها نیست و کاملا مشخصه که هدف تبلیغ کینگ مانی هست. بله ما هم نگفتیم مجبور میکنه، در متن هم اشاره شده که پیشنهاد میده. در مورد گلد کوئست هم بله اطلاع دارم که شرکت QNET هنوز در برخی از کشورها فعال هست، ولی دلیل بر سالم بودن اون نیست. آن چیزی که در ایران در موردش اتفاق افتاد، نابود شدن سرمایه هزاران قربانی از طریق سیستم پانزی بود.

0 پاسخ دهید
01:58:34 1398/12/03
هادی

مشخص که شما اصلا نمیخواستی اطلاع رسانی درست بکنی و قصد تخریب داری، چون کسی که بصورت خبر چیزی رو اعلام میکنه اطهار نظر نمیکنه خودش، دوم اینکه مشخص شما از از کینگ مانی چیزی نمیدونید و اینکه چطور باعث میشه یک ارزش دیجیتال رشد میکنه، و سوم اصلا از بازاریابی شبکه ای چیزی نمیدونید، نظر دادن دوست عزیز خیلی سادس هرکسی میتونه راجع به هر چیزی نظر بده، اما تخصص چیزط دیگست، جامعه رو گمراه نکنید لطفا

0 پاسخ دهید
01:58:34 1398/12/03
ایرج ولی پور

اخه کلاهبردا تو میدونی گلد کوئست چیه؟گلدکوئست توی تمام کشورها کار میکنه ولی توی ایران چون مالیات نداد غیر قانونی شد.تو هم دقیقا چون میخوای آدم ها رو بکشونی سمت ارز دیجیتال اینو نوشتی.و احتمالا خودت توی بیت داری کار میکنی میخوای افراد بیان سمت بیت کوین.الان کینگ مانی چون داره خوب جذب میکنه و تو داره یه جایی از بدنت میسوزه متفی اینو میزنی

0 پاسخ دهید
01:58:34 1398/12/03