پرداخت های رمز ارزی برای 8،500 کسب و کار کوچک در آمریکا امکان پذیر شد


از این پس، کسب‌وکارهای خرد آمریکایی می‌توانند با استفاده از فناوری پایانه‌های فروش شرکت اُ ال بی (OLB) نسبت به پذیرش پرداخت های رمز ارزی اقدام کنند.

اُ ال بی گروپ (OLB Group)، فعال در حوزه ارائه خدمات تجارت الکترونیک، اقداماتی را در راستای تسهیل پذیرش پرداخت های رمز ارزی برای فروشندگان اتخاذ کرده است.

پردازش پرداخت های رمز ارزی با درگاه SecurePay

اکنون بیش از ۸,۵۰۰ فروشنده‌ای که از خدمات اُ ال بی استفاده می‌کنند، می‌توانند در پایانه‌های فروش مبتنی بر پلتفرم امنی‌سافت (OmniSoft) این شرکت، علاوه‌بر پول نقد، رمز ارزهایی همچون بیت کوین، اتریوم، دای (DAI) و یواس‌دی‌سی (USDC) را نیز بپذیرند. مشتریانی که خواهان پرداخت رمز ارزی هستند، می‌توانند از طریق کارت‌خوان‌های داخل فروشگاه یا موبایل‌های خود، به‌سادگی هرچه تمام‌تر هزینه کالاهای خریداری‌شده را با کیف پول‌های رمز ارزی خود پرداخت کنند. گفتنی است که درگاه پرداختی موسوم به سکیور پی (SecurePay)، همه پرداخت های رمز ارزی را پردازش می‌کند. این درگاه پرداخت، تراکنش‌ها را اعتبارسنجی، رمز ارزها را به دلار آمریکا تبدیل و دست آخر، فروش نهایی را تأیید می‌کند.

تصمیم اُ ال بی گروپ برای پذیرش پرداخت های رمز ارزی تا حدی از  رشد تقاضا برای پرداخت‌های بدون تماس و سفارشات آنلاین در دوران همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ آب می‌خورد. از سویی دیگر، از آنجایی که پلتفرم امنی‌سافت هم‌اکنون نیز گزینه‌های مختلفی را برای تسهیل پرداخت‌ها در اختیار فروشندگان قرار داده، دور از انتظار نبود که در گام بعدی، سراغ رمز ارزها برود.

رونی یاکوف (Ronny Yakov)، مدیرعامل اُ ال بی گروپ، می‌گوید که معماری درگاه پرداخت و پایانه فروش، قلمرو آشنایی برای فروشندگان است و همین باعث می‌شود که ادغام با رمز ارزها از طریق چنین کانال‌هایی ساده شود. یاکوف در ادامه در مورد پرداخت های رمز ارزی نیز می‌گوید که ما هنوز در مراحل ابتدایی پذیرش این شیوه نوین پرداخت به سر می‌بریم. وی می‌افزاید:

پذیرش رمز ارزهای به‌عنوان یک شیوه پرداخت هنوز در مراحل آغازین خود است؛ با این حال، شاهد رشد فزاینده اقبال فروشندگان برای بهره‌گیری از این شیوه برای پاسخگویی به تقاضای مشتریان خود هستیم.

یاکوف بر این باور است که احتمال دارد برخی از صنایع، زودتر از دیگر همتایان خود برای پذیرش پرداخت های رمز ارزی آستین بالا بزنند:

ما انتظار داریم که پذیرش پرداخت های رمز ارزی در مواردی همچون تراکنش‌های پر ارزش (مانند تراکنش‌های مرتبط با خرید و فروش جواهرات)، صدور صورت‌حساب‌های میان‌شرکتی (B2B) و تراکنش‌های حوزه خرید و فروش املاک و مستغلات، سریع‌تر اتفاق بیفتد؛ زیرا انجام این تراکنش‌ها در حالت عادی، مستلزم پرداخت کارمزدهای گزافی است که در شیوه رمز ارزی، این کارمزدها به‌شدت کاهش پیدا می‌کند.

رمز ارزهایی همچون بیت کوین همچنان در تقلا هستند تا به ابزاری مناسب برای مبادله و دادوستد تبدیل شوند و در این میان، عده‌ای کاربردپذیری این ارز دیجیتال را در این زمینه، زیر سؤال برده‌اند. چارلی مونگر (Charlie Munger)، سرمایه‌گذار و نایب رئیس شرکت پرآوازه برکشایر هاتاوی (Berkshire Hathaway)، نیز به‌تازگی به بیت کوین تاخته و گفته است که نوسان‌های شدید این ارز مجازی، مانع از آن می‌شود که بتوان از آن به‌عنوان واسطه‌ای برای مبادله استفاده کرد.

همزمان با ادامه تلاش‌ها برای توسعه مقیاس‌پذیری و زنجیره‌های جانبی رمز ارزها باید منتظر ماند و دید که آیا دارایی‌های رمزپایه سرانجام می‌توانند کارایی مناسبی به‌عنوان یک شیوه و نظام پرداخت نوین داشته باشیند یا خیر. گفتنی است که بیت کوین بیش از هر چیزی به‌دلیل قابلیت‌های ذخیره ارزش و اتریوم هم به‌دلیل توانمندی‌های توسعه‌پذیری خود، در میان فعالان حوزه رمز ارزها شناخته می‌شوند.

منبع: Cointelegraph



ثبت نظر
نظرات کاربران (0 نظر)