آیا با ارائه بسته محرک دوم آمریکا قیمت بیت کوین به بالای 12000 دلار می‌رسد؟


تازه‌ترین تحقیقات کوین تلگراف کنسالتینگ (Cointelegraph Consulting) حاکی از آن است که ارائه بسته محرک دوم آمریکا می‌تواند بازار بورس و بیت کوین را تقویت کند.

طبق گزارش خبرگزاری کوین تلگراف، اولین بسته حمایتی به ارزش ۱۲۰۰ دلار در تاریخ یازدهم آوریل (۲۳ فروردین) مستقیما به حساب شهروندان آمریکایی واریز شد. پس از گذشت یک هفته، برایان آرمسترانگ (Brian Armstrong)، مدیر عامل صرافی کوین بیس (Coinbase)، اعلام کرد که تعداد سپرده های ۱۲۰۰ دلاری مشتریان در حال افزایش است. اکنون نیز دولت آمریکا در حال بررسی امکان ارائه بسته محرک دوم بوده و اگر همه چیز به خوبی پیش برود، این قضیه در میان‌مدت به نفع بازار بورس و دارایی‌های دیجیتال تمام خواهد شد. اگر مجلس نمایندگان تا قبل از شروع انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ارائه بسته دوم را تصویب کند، احتمالا تا ماه دسامبر (آذر و دی) شاهد واریز آن خواهیم بود.

تا آخر تابستان امسال شاخص S&P 500 بازیابی قیمتی خوبی داشت و حتی رکورد جدیدی هم ثبت کرد. قیمت بیت کوین نیز از سطح 6500 دلاری ماه مارس (اسفند 98)، به بیش از 10،500 دلار در ماه اکتبر (مهر) افزایش یافت. افزایش قیمت این دارایی‌ها می‌تواند به دلیل ارائه بسته های محرک توسط دولت‌های آمریکا و دیگر کشورهای جهان باشد. ذخیره مالی دلار آمریکا در اوایل سال میلادی جاری چیزی نزدیک به ۴ هزار میلیارد دلار بود و تا اواسط آن با افزایشی سرسام آور، به ۵.۵ هزار میلیارد دلار رسید.

میزان تورم مورد انتظار هم که در ماه ژانویه امسال (دی 98) ۲.۵ درصد بود، در ماه ژوئن (خرداد 99) به ۲.۹ درصد افزایش یافت. ترس از تورم باعث شده تا تقاضا برای دارایی‌های ذخیره ارزش بیشتر شود و در واقع دلیل اصلی افزایش قیمت اخیر طلا نیز همین مورد بود. خرید بیت کوین نیز عمدتا به عنوان جایگزینی برای دارایی‌های سنتی مثل طلا دیده می‌شود و در نتیجه افزایش قیمت خوبی را تجربه کرد.

تورم آمریکا

تاثیر بسته های محرک در آمریکا و اقصی نقاط جهان

تا آخر سپتامبر (اواسط مهر)، میزان بسته‌های مالی ارائه شده توسط دولت‌های کشورهای جهان تقریبا ۱۰ هزار میلیارد دلار بود و این رقم معادل ۷ درصد از تولید ناخالص (GDP) کل جهان است. بسته‌های حمایت مالی دولت ایالات متحده باعث شده تا خانواده‌های آمریکایی جمعا ۲ هزار میلیارد دلار پول بیشتر در حساب‌هایشان داشته باشند. البته این خانواده‌ها رفتاری محافظه کارانه نشان داده‌اند و نرخ پس‌اندازهایشان در زمان بحران فعلی از ۷ درصد به ۱۵ درصد افزایش یافته است. درصدی از شهروندان آمریکایی از این بسته‌های حمایتی برای پرداخت مقروضات خود استفاده می‌کنند، اما با این وجود، میزان بدهی خانواده‌های آمریکایی هنوز هم خیلی بالاست و این امر می‌تواند افزایش قیمت بلند مدت دارایی‌های سنتی و جایگزین را با مشکل مواجه کند.



ثبت نظر
نظرات کاربران (0 نظر)